Vaša korpa:

(0)
0 din
NARUČI KORPU
 

Sve cene na sajtu izražene su sa uracunatim PDV. Robu možete platiti gotovinski, virmanski, platnim karticama ili putem kredita. U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledece platne kartice:

Kartice

Moguce je odloženo placanje kreditnim karticama Banca Intesa do 12 mesecnih rata (3 meseca bez kamate), kao i cekovima gradana do 6 mesecnih rata bez ucešca (kamata koja se obracunava je 1% na mesecnom nivou).

Partner krediti u saradnji sa bankom Societe Generale Srbija omogucavaju da kupite racunar ili opremu na kredit od 6 do 36 meseci sa fiksnom dinarskom ratom i kamatom tokom celog perioda otplate kredita.

Partner Krediti

- za zaposlene i penzionere
- bez otvaranja racuna u banci
- bez odlaska u banku - sve na prodajnom mestu

Kupljenu robu šaljemo na Vašu adresu širom Srbije. Isporuka je besplatna za narudžbine preko 10.000 dinara. Ukoliko je narudžbina ispod 10.000 dinara isporuka se naplacuje po važecim cenovnicima kurirskih službi. Saradujemo sa sledecim kurirskim službama:

 AKS-SABAC CENOVNIK Post ExpressCity Express


Garancija na kupljenu robu je od 6 do 60 meseci, a u skladu sa specifikacijom proizvodaca i uvoznika. Neispravan proizvod se reklamira u MODULUSu ili uz originalni garantni list u ovlašcenom servisu. Garancija se odnosi iskljucivo na hardver. MODULUS ne snosi odgovornost za nefunkcionalnost softvera.

 

Proizvodi prikazani na ovom sajtu su samo deo ponude MODULUSa. Pre kupovine obavezno se informišite o trenutnoj raspoloživosti željenih proizvoda jer nisu svi proizvodi prikazani na sajtu stalno na našem lageru. U slucaju da Vam je potreban proizvod koga nema na našem lageru, potrudicemo se da ga nabavimo u najkracem mogucem roku.

 
 
 

Uslovi korišćenja

* Opisi i slike proizvoda su informativnog karaktera i preuzeti sa zvaničnih prezentacija proizvođača. Moguća su odstupanja od stvarnog izgleda i opisa.

* Artikli prikazani na sajtu su samo deo naše ponude i nisu u svakom trenutku raspoloživi. Obavezno proveriti raspoloživost pre dolaska u prodavnicu.

* Cene proizvoda su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Copyright © MODULUS d.o.o. 2014

Kontakt

MODULUS d.o.o. Strumička 17, Beograd
+381 11 6442457
+381 64 1194895
office@modulus.rs