Vaša korpa:

(0)
0 din
NARUČI KORPU
 

Sve cene na sajtu izražene su sa uračunatim PDV-om. Robu možete platiti gotovinski, virmanski ili platnim karticama. U našem maloprodajnom objektu prihvatamo sledeće platne kartice:

Kartice

Moguće je odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 3 meseca bez kamate kao i čekovima građana do 6 mesečnih rata.

 

Kupljenu robu šaljemo na vašu adresu širom Srbije. Isporuka je besplatna za narudžbine preko 10.000 dinara. Ukoliko je narudžbina ispod 10.000 dinara isporuka se naplaćuje po važećim cenovnicima kurirskih službi. Sarađujemo sa sledećim kurirskim službama:

 AKS-SABAC CENOVNIK Post Express


Garancija na kupljenu robu je od 6 do 120 meseci, a u skladu sa specifikacijom proizvođača i uvoznika. Neispravan proizvod se reklamira u MODULUSu ili uz originalni garantni list u ovlašćenom servisu. Garancija se odnosi iskljucivo na hardver. MODULUS ne snosi odgovornost za nefunkcionalnost softvera.

 

Proizvodi prikazani na ovom sajtu su samo deo ponude MODULUSa. Pre kupovine obavezno se informišite o trenutnoj raspoloživosti željenih proizvoda jer nisu svi proizvodi prikazani na sajtu stalno na našem lageru. U slučaju da Vam je potreban proizvod koga nema na našem lageru, potrudićemo se da ga nabavimo u najkraćem mogućem roku.

 
 
 

Uslovi korišćenja

* Opisi i slike proizvoda su informativnog karaktera i preuzeti sa zvaničnih prezentacija proizvođača. Moguća su odstupanja od stvarnog izgleda i opisa.

* Artikli prikazani na sajtu su samo deo naše ponude i nisu u svakom trenutku raspoloživi. Obavezno proveriti raspoloživost pre dolaska u prodavnicu.

* Cene proizvoda su prikazane u dinarima sa uračunatim PDV-om.

Copyright © MODULUS d.o.o. 2014

Kontakt

MODULUS d.o.o. Strumička 17, Beograd
+381 11 6442457
+381 64 1194895
office@modulus.rs